zaterdag 20 januari 2018

Eind 2018 of medio 2019 een zebrapad!

Helaas waren de goedkope beunhazen die we bij de vorige bestrating hadden ingehuurd niet in staat de tekeningen te lezen dus dat ging weer eens mis. Heel raar.
Echt, het lag niet aan ons. Wij, de UvA, weten heel goed waar we mee bezig zijn. Daar is geen discussie over mogelijk, dus die ontlopen we meestal en daar horen de buren dan nooit meer iets van!

Ook de paaltjes op de hoek waren achteraf toch niet zo handig en de mountainbikende studenten (zie 14/12/2017) lieten het ook weer eens afweten. Wat een losers!

De bocht bij de zandbak (UvA grapje!) was door de leverancier van het flipoverpapier niet te nemen dus we waren wel verplicht hem volgens de tekening aan te laten passen. 
Onze UvA managers zijn radeloos zonder flipoverpapier! 
Maar wat zijn er toch veel slechte chauffeurs!

Om te voorkomen dat studenten toch de zandbakroute nemen hebben we besloten eind 2018 of media 2019 een zebrapad aan te laten leggen in het verlengde van de nieuwe bocht van het trottoir. In ieder geval ongeveer daar ergens.
Want we willen zeker niet dat onze prachtige sierbestrating besmeurd gaat worden met modder die onze studenten meedragen na hun geploeter door de zandbak.
Dus allemaal oversteken naar ons ruim opgezette trottoir aan de overkant! 
We zullen er duidelijke borden laten plaatsen zoals die er ook niet zijn voor onze leveranciers.

Dat het zo lang duurt voordat de zebra kan worden uitbesteed heeft te maken met de 15 tot 25 afdelingen van ons, de UvA, die moeten meebeslissen of dat zebrapad WIT-ROOD of WIT-ZWART moet worden.
Hopelijk gaat de zebra niet te veel op onze gedurfde sierbestrating lijken, maar dat hebben we helaas niet in de hand.
Want uiteindelijk wordt bij onze Gerenommeerde Universiteit alles beslist door de dame van de Huishoudelijke Dienst .... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten